Okulumuz E-twinning çalışmalarına katılım sağlayarak öğrencilerimize yeni ufuklar açma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Okulumuz öğretmenlerinden Harun ÖZDOĞAN ve I.C.S. LA GIUSTINIANA(İtalya/Roma) okulu öğretmeni Rita BOTTARİ' nin kurucu ortaklığını yürüttüğü proje çalışmaları okulumuzda başarılı bir şekil de yürütülmektedir.

24.12.2021 187

A HEALTHY DIET TO LIVE BETTER

Yemek ve spor ilişkisini temel alan disiplinler arası bir projedir. Gıda vücudumuzun yakıtıdır ve iyi büyümek için gereklidir. Günümüz toplumunda, çocuklar günün bir kısmını televizyon veya bilgisayar karşısında genellikle hareketle atılmayan kaloriler açısından zengin atıştırmalıklar tüketerek geçirirler. Bu tutumlar, yıllar içinde obeziteye dönüşebilen bir fazla kilo vakası haline gelir. Yeterli fiziksel gelişmeyi teşvik etmek ve obezite ve ilgili hastalıklar gibi sorunları önlemek için erken çocukluktan itibaren sağlıklı beslenme ve hareket konusunda eğitim vermek önemlidir.